ХУТОРСЬКИЙ

ХУТОРСЬКИЙ
ХУТОРСЬКИЙ
ХУТОРСЬКИЙ
ХУТОРСЬКИЙ
Опис:
Збалансований традиційний кислуватий смак житнього солоду та ароматних прянощів притаманний заварному подовому Хуторському хлібу. Проте не лише за свої смакові властивості цінується даний вид хлібної продукції. Його родзинкою є суміш житнього борошна в поєднанні з пшеничним хлібопекарським борошном. Завдяки чому хліб багатий на корисну клітковину, споживання якої запобігає розвитку цілого ряду різних хвороб.

Склад: борошно житнє обойне, вода питна, борошно пшеничне 1 гатунку, борошно житнє обдирне, борошно житнє сіяне, цукор білий, солод ферментований, солод неферментований, висівки пшеничні харчові, сіль кухонна харчова, кмин.

Харчова цінність у 100 g (г) продукту:
білки – 8,7 g (г); жири – 1,5 g (г); вуглеводи – 50,8 g (г).

Енергетична цінність – 274,4 ккал/1148 кДж

Термін придатності до вживання – 5 діб.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити