Грауді

ГраудіГрауді
Опис:
Хліб «Graudi» ( Грауді ) – тостовий хліб, виготовлений за старовинними латвійськими рецептами на живій заквасці, з додаванням злакових культур: насіння соняшника , гарбузового насіння , насіння кунжуту ,насіння льону . Цінна знахідка для спортсменів ,так як в шматочку цього хліба містяться багато вітамінів і мінералів.

Склад: борошно пшеничне 1 ґатунку, вода питна, борошно житнє обдирне , насіння соняшника , гарбузове насіння , насіння кунжуту цукор білий , борошно житнє сіяне , солод житній неферментований , насіння льону , солод житній ферментований , сіль кухонна харчова , солодовий екстракт Лайт .

Харчова цінність у 100 g (г) продукту:
білки – 9,6 g (г); жири – 7,8 g (г); вуглеводи – 49,1 g (г). З них цукрів – 5,3 g (г) , сіль Na – 0,47 g (г) , харчові волокна – 5,5 g (г).
Магній (Mg) – 84,6 мг (22,5% від добової референтної величини споживання).
Фосфор (Р) – 139 ,6 мг (20% від добової референтної величини споживання).

Алергени – глютен,кунжут .

Енергетична цінність – 395 ккал/1651кДж

Термін придатності до вживання – 5 діб.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити