ЧІПСИ КОЗАЦЬКІ З ЧАСНИКОМ

ЧІПСИ КОЗАЦЬКІ З ЧАСНИКОМ
ЧІПСИ КОЗАЦЬКІ З ЧАСНИКОМ
Опис:
Для приготування «Козацьких» чіпсів використовують свіжоспечений «Гетьманський» хліб та натуральний сушений часник. Хлібні чіпси можна смакувати як самостійну страву, адже поживність та користь від насіння льону, гарбуза, соняшника та кунжута, що входять в склад хліба здатні втамувати голод та принесуть чималу користь своїм шанувальникам. А ще такі чіпси стануть в нагоді та нададуть пікантності салатам та м’ясним стравам, і вдало доповнять такі напої, як пиво або квас. В процесі приготування використовуються лише натуральні відбірні компоненти, тому ласувати хлібними чіпсами можна не лише дорослим, а й малюкам.

Склад: з хлібу заварного, випеченого без використання хлібопекарських дріжджів (борошно житнє обдирне, вода питна, борошно пшеничне 1 гатунку, борошно житнє сіяне, насіння соняшника, цукор білий, насіння гарбуза, насіння кунжуту, солод неферментований, солод ферментований, насіння льону, висівки пшеничні харчові, сіль кухонна харчова, кмин), часник сухий подрібнений (14%), олія рослинна рафінована дезодорована, сіль морська харчова (0,2 %).

Харчова цінність у 100 г продукту:
білки – 11,1 g (г); жири – 2,7 g (г); вуглеводи – 71,0 g (г).

Енергетична цінність – 352,7 ккал/1476 кДж

Термін придатності до вживання – 240 діб
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити