СУХАРИКИ КОЗАЦЬКІ З ЦИБУЛЕЮ

СУХАРИКИ КОЗАЦЬКІ З ЦИБУЛЕЮ
СУХАРИКИ КОЗАЦЬКІ З ЦИБУЛЕЮ
Опис:
Рецептура створення сухариків козацьких з цибулею нагадує нам про славні часи могутньої Запорізької Січі, коли хліб шанували понад усе. Саме тому смак сухариків козацьких не схожий на інший, бо в ньому живе дух козацької сили та старанна праця майстрів.

Склад: з хлібу заварного, випеченого без використання хлібопекарських дріжджів ( борошно житнє сіяне, вода питна, борошно житнє обдирне, борошно пшеничне 1 гатунку, цибуля сушена (13,3 %), цукор білий, солод неферментований, сіль кухонна харчова, насіння кмину ), цибуля сушена (5,5 %), олія рослинна рафінована дезодорована, сіль морська харчова (0,2 %).

Харчова цінність у 100 г продукту:
білки – 10,8 g (г); жири – 3,5 g (г); вуглеводи – 53,5 g (г).

Енергетична цінність – 288,7 ккал/1208 кДж

Термін придатності до вживання – 240 діб
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити