Інші новини
Бородинівський

Бородинівський хліб випікали кухарі ще на початку двадцятого століття. В основі приготування

Гетьманський

Гетьманський заварний хліб готується на заквасці з житнього солоду та житнього обдирного борошна, з

Гетьманський

Гетьманський заварний хліб має витончений пряний смак, м’яку структуру та хрустку скоринку. А

Козацький

Заварний подовий «Козацький» хліб має приємний ніжний смак та аромат солоду. На відміну від

Козацький

Заварний подовий «Козацький» хліб вважається класикою хлібної продукції, зі своїм винятковим смаком

Святковий

Вишуканий та надзвичайно поживний заварний подовий житній «Святковий» хліб – це дивовижний початок

Copyright © 2016-2018 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити