Інші новини
Цибулинка

Випікається заварний подовий хліб «Цибулинка» з суміші борошна хлібопекарського сіяного та

Панський

Подовий «Панський» хліб поєднує в собі користь житнього та пшеничного борошна самого тонкого помелу

Панський

Назва «Панський» хліб говорить сама за себе. Адже даний хлібний виріб поєднує в собі особливий

Домашній

Серед асортименту світлих заварних хлібів «Домашній» посів поважне перше місце, за свій ніжний смак

Домашній

Щоб по-справжньому відчути неперевершений кисло-солодкий смак заварної хлібної продукції, варто

Сухарики козацькі з цибулею

Українське козацтво славилося не лише великими здобутками на полі бою. Діяльність козаків була

Copyright © 2016-2018 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити