200г. 120годин
Гречаний

Гречаний хліб - виготовлений за старовинними рецептами , в своєму роді є унікальним, самобутнім

250г. 120годин
Малюк

Хліб "Малюк" - отримав свою назву завдяки тому, що дуже подобається дітям, але повірте і будь-якого

300г. 120годин
Духмяний

Хліб "Духмяний" - переважає пшеничне, дуже смачний і корисний, а завдяки меленому коріандру, в його

260г. 120годин
Дзинтарс

Від тепер не лише знаменита на весь світ латвійська косметика носитиме ім’я Дзинтарс. Однойменним

200г. 120годин
Цибулинка

Заварний подовий хліб «Цибулинка» - це ароматне поєднання сушеної смаженої цибулі, пряного кмину,

900г. 120годин
Цибулинка

Випікається заварний подовий хліб «Цибулинка» з суміші борошна хлібопекарського сіяного та

Хліб вже багато століть є основою харчування європейців, мешканців близького Сходу та жителів Індії. За роки свого існування, хліб змінювався, з’являлись нові рецепти, додавались різні інгредієнти, що в свою чергу впливало на смакові якості готових хлібних виробів. Так, ще в стародавньому Єгипті, існувало понад тридцяти різновидів хлібу. Власне саме єгиптяни привили свою любов до хлібних страв європейцям, шляхом передавання знань про випічку до Греції та Римської імперії. Опис різновидів хліба та борошна, з якого випікали, зберігся ще з античних часів. В роботах римського автора Дифілуса, можна ознайомитись з порівняльною характеристикою ячмінного та пшеничного хлібів. Вже в той час, хліб виготовлений з пшеничного борошна вважався смачнішим та більш поживним. Смакові якості пшениці цінуються й досі. А в поєднанні зі світлим житнім солодом та житнім сіяним борошном, митці хлібопекарської справи створюють неперевершені шедеври, смакувати які справжня насолода.
Завдяки невтомній праці майстрів хлібопекарні «Рижський хліб», сьогодні й ми маємо можливість куштувати справжню заварну хлібну продукцію, виготовлену за стародавніми рецептами, перевіреними часом. Ніжний, кисло-солодкий присмак притаманний кожній паляниці світлого заварного хліба, створеного виключно ручною роботою. А з додаванням кмину, цибулі або висівок, хліб набуває неповторного аромату та післясмаку. Крім того, вся хлібна заварна продукція ще й надзвичайно корисна, адже виготовляється з натуральних продуктів, без використання барвників та хімічних покращувачів смаку.
Copyright © 2016-2018 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити