Цибулинка

6-04-2018, 22:48 177 Весь асортимент / Світлий хліб

ЦибулинкаОпис:
Випікається заварний подовий хліб «Цибулинка» з суміші борошна хлібопекарського сіяного та обдирного і пшеничного хлібопекарського першого ґатунку. Але відмінною рисою та одночасно родзинкою даного хліба є сушена цибуля. Саме вона надає неповторного аромату та примножує безліч корисних властивостей заварного хліба. Адже завдяки спеціальній технології сушіння цибуля зберігає всі мінеральні елементи, вітаміни та органічні кислоти, такі необхідні для життєдіяльності та розвитку організму людини.

Склад:
Борошно житнє сіяне,вода питна,борошно житнє обдирне,борошно пшеничне 1 ґатунку,цибуля смажена сушена (13,3%),висівки пшеничні харчові,цукор білий,сіль кухонна харчова,солод неферментований,кмин.

Інше:
Харчова цінність у 100г продукту: Білки – 6,3(г) , жири – 1,29 (г) , вуглеводи –56,94(г). Енергетична цінність: - 265 ккал/1107кДж. Строк придатності – 5 діб. Зберігати при температурі від +4°C до +25°C і відносній вологості повітря не більше від 65% до 75%. ТУ У 10.7-40869680-001:2018

Цибулинка
Цибулинка
Цибулинка
Цибулинка
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2018 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити