220г. 120годин
Житній з морквою

Хліб виготовлений із суміші житнього та пшеничного борошна з додаванням сушеної моркви.

200г. 120годин
Злаковий

В наш час, коли більшість людей прагне вести здоровий спосіб життя, все частіше постає питання про

300г. 120годин
Бородинівський

Бородинівський хліб випікали кухарі ще на початку двадцятого століття. В основі приготування

900г. 120годин
Гетьманський

Гетьманський заварний хліб готується на заквасці з житнього солоду та житнього обдирного борошна, з

220г. 120годин
Гетьманський

Гетьманський заварний хліб має витончений пряний смак, м’яку структуру та хрустку скоринку. А

900г. 120годин
Козацький

Заварний подовий «Козацький» хліб має приємний ніжний смак та аромат солоду. На відміну від

За роки існування стародавніх хлібопекарських традицій прибалтів, словосполучення Рижський хліб стало брендом. А смакові якості даної хлібної продукції настільки вразили споживачів, що про ризький хліб пишуть книжки та знімають фільми. Проте в наш час, вже не потрібно жити в Прибалтиці, щоб скуштувати справжній заварний хліб. Сьогодні українські майстри хлібопекарської справи відроджують забуті традиції, створюючи хлібні вироби з неперевершеним смаком та корисними якостями безпосередньо в нашій державі. Щоб розпочати своє знайомство з кулінарними шедеврами заварної рижської продукції, варто скуштувати традиційний темний заварний хліб. І хоча різновидів темного хліба доволі багато, всі вироби даної категорії виготовляють з обдирного житнього борошна та житнього солоду. Сучасні рецептури темного заварного хліба дозволяють додавання пшеничного борошна, льняного та гарбузового насіння, кмину та інших інгредієнтів, що відрізняють один виріб від іншого. Так заміна однієї складової в рецепті на іншу, дозволяє досягати абсолютно нового смаку та поживних якостей продукту. А наявність в складі горіхів фундука, меду, чорнослива, кураги та родзинок перетворює звичайну повсякденну страву на вишукану. Саме тому й хліб з даними складовими отримав назву Святковий. Проте справжній житній латвійський хліб й досі випікають виключно з ферментованого солоду з додаванням лише житнього обойного та хлібопекарського житнього борошна. А витончений смак йому надає духмяний кмин.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити