Бородинівський (300г.)

6-04-2018, 23:47 367 Весь асортимент / Темний хліб

Бородинівський (300г.)Опис:
Бородинівський хліб випікали кухарі ще на початку двадцятого століття. В основі приготування сучасного заварного хліба закладено старовинні рецепти саме того часу. Й досі випікається даний вид хлібної продукції по первинній рецептурі. До складу продуктів, з яких він виготовляється, входить: житнє та пшеничне борошно, солод, цукор та сіль, а додавання коріандра, патоки й кмину, надає Бородинівському хлібу особливий пряний присмак. Кожна паляниця має клеймо пекарні, як знак якості та відповідності стандартам.

Склад:
Борошно житнє хлібопекарське сіяне, вода, борошно пшеничне хлібопекарське першого ґатунку, цукор-пісок, солод житній, сіль кухонна, кмин.

Інше:
У 100 г продукту білків 4,5 г, жирів 1,0 г, вуглеводів легкозасвоюваних 43,0 г. Енергетична цінність (калорійність): у 100 г продукту 200ккал/820 кДж. Строк придатності – 6 діб. Зберігати за температури не вище 25 °С та відносної вологості повітря, що не перевищує 75 %.

Бородинівський (300г.)
Бородинівський (300г.)
Бородинівський (300г.)
Бородинівський (300г.)
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2018 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити