Бородинівський

6-04-2018, 23:47 472 Весь асортимент / Темний хліб

БородинівськийОпис:
Бородинівський хліб випікали кухарі ще на початку двадцятого століття. В основі приготування сучасного заварного хліба закладено старовинні рецепти саме того часу. Й досі випікається даний вид хлібної продукції по первинній рецептурі. До складу продуктів, з яких він виготовляється, входить: житнє та пшеничне борошно, солод, цукор та сіль, а додавання коріандра, патоки й кмину, надає Бородинівському хлібу особливий пряний присмак. Кожна паляниця має клеймо пекарні, як знак якості та відповідності стандартам.

Склад:
борошно житнє обдирне , вода питна, борошно пшеничне 1 ґатунку ,борошно житнє обойне ,цукор білий,патока крохмальна,борошно житнє сіяне,солод ферментований,солод неферментований ,коріандр , сіль кухонна харчова.

Інше:
Харчова цінність у 100г продукту : Білки - 5,98(г) , жири – 1,19(г) , вуглеводи – 54,00(г). Енергетична цінність: - 251ккал/1049кДж. Строк придатності – 5 діб. Зберігати при температурі від +4°C до +25°C і відносній вологості повітря не більше від 65% до 75%. ТУ У 10.7-40869680-001:2018

Бородинівський Бородинівський Бородинівський Бородинівський
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2018 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити