220г. 120годин
Козацький

Заварний подовий «Козацький» хліб вважається класикою хлібної продукції, зі своїм винятковим смаком

810г. 360годин
Святковий

Вишуканий та надзвичайно поживний заварний подовий житній «Святковий» хліб – це дивовижний початок

400г. 360годин
Святковий

Неповторний вишуканий смак має кожна паляниця «Святкового» хліба завдяки вмісту в її складі таких

200г. 360годин
Святковий

Бездоганна, проте дуже складна технологія виробництва, що використовувалась ще нашими прадідами, в

900г. 120годин
Хуторський

Заварний подовий «Хуторський» хліб – це вдале поєднання житнього борошна грубого помелу та

220г. 120годин
Хуторський

Збалансований традиційний кислуватий смак житнього солоду та ароматних прянощів притаманний

За роки існування стародавніх хлібопекарських традицій прибалтів, словосполучення Рижський хліб стало брендом. А смакові якості даної хлібної продукції настільки вразили споживачів, що про ризький хліб пишуть книжки та знімають фільми. Проте в наш час, вже не потрібно жити в Прибалтиці, щоб скуштувати справжній заварний хліб. Сьогодні українські майстри хлібопекарської справи відроджують забуті традиції, створюючи хлібні вироби з неперевершеним смаком та корисними якостями безпосередньо в нашій державі. Щоб розпочати своє знайомство з кулінарними шедеврами заварної рижської продукції, варто скуштувати традиційний темний заварний хліб. І хоча різновидів темного хліба доволі багато, всі вироби даної категорії виготовляють з обдирного житнього борошна та житнього солоду. Сучасні рецептури темного заварного хліба дозволяють додавання пшеничного борошна, льняного та гарбузового насіння, кмину та інших інгредієнтів, що відрізняють один виріб від іншого. Так заміна однієї складової в рецепті на іншу, дозволяє досягати абсолютно нового смаку та поживних якостей продукту. А наявність в складі горіхів фундука, меду, чорнослива, кураги та родзинок перетворює звичайну повсякденну страву на вишукану. Саме тому й хліб з даними складовими отримав назву Святковий. Проте справжній житній латвійський хліб й досі випікають виключно з ферментованого солоду з додаванням лише житнього обойного та хлібопекарського житнього борошна. А витончений смак йому надає духмяний кмин.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити