Хрусткий капустяний суп з сухариками

11-04-2018, 08:38 148 Рецепти

Хрусткий капустяний суп з сухариками


Хрусткий капустяний суп з сухариками - чудове блюдо для зимового обіду. Цей суп можна варити на м'ясному бульйоні, але він смачний і на простій воді. Готується дуже швидко, і ось, як його приготувати.

Опис приготування:
Густий, але в той же час легкий суп - це хороший варіант для буденного меню. Він не тільки смачний, а й корисний для організму. Такий суп можна приготувати з білокачанної капусти, з цвітної капусти, а також з кольрабі або брокколі.

Складові:
Капуста білокачанна - 1 Кілограм
Бекон - 80 Грам
Масло вершкове - 60 Грам
Картопля - 3 Штуки
Вино біле - 200 мілілітрів (сухе)
Бульйон овочевий - 1 Літр
Вершки - 200 мілілітрів
Цукор - 1 ст. ложка
Кмин - 1 Ст. ложка
Перець чорний мелений - За смаком
Сіль за смаком
Хліб - 4 скибочки (для подачі)
Цибуля зелена - 2 Штуки (для подачі)

Кількість порцій: 6-8

Як приготувати "Хрусткий капустяний суп з сухариками"
1 Белокочанную капусту наріжте.
2 В казанку розтопіть вершкове масло, додайте бекон, нарізаний кубиками, цукор і насіння кмину. Покладіть підготовлену капусту і тушкуйте все разом, поки капуста не стане прозорою.
3 Влийте бульйон, додайте вино, посоліть і поперчіть за смаком.
4 Доведіть суп до кипіння, покладіть натертий на крупній тертці картопля. Накрийте кришкою і варіть суп 20-25 хвилин на повільному вогні.
5 Скибочки хліба наріжте на кубики 1х1 см і злегка обсмажте на сковороді з 1 ч.л. вершкового масла.
6 У кінці приготування додайте в суп вершки, перемішайте, прогрійте і зніміть суп з плити.
7 Подайте капустяний суп гарячим, прикрасивши сухариками і дрібно нарізаною зеленою цибулею. Смачного!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити