Хрусткий суп з картоплі з сухариками

27-04-2018, 08:21 148 Рецепти

Хрусткий суп з картоплі з сухариками


Хрусткий суп з картоплі з сухариками - доказ того, що насправді не потрібно занадто багато інгредієнтів для досягнення смачного результату. Дивимося, як приготувати суп!

Опис приготування:
Цей вершковий картопляний суп - ідеальний в зимовий період, до того ж, приготувати його можна за півгодини з найпростіших інгредієнтів. Добре зберігається в холодильнику, в герметичному контейнері, протягом 3-х днів.

Складові:
Картопля - 3 Штуки
Цибуля ріпчаста - 1 Штука
Часник - 2 Зубчики
Паприка мелена - 1 Чайна ложка
Олія - ​​1 ст. ложка
Бульйон овочевий - 2 Склянки
Лавровий лист - 3 Штуки
Томатна паста - 1 ст. ложка
Масло вершкове - 1 ст. ложка (+ 1 ч.л. для обсмажування сухариків)
Хліб - 2 скибочки
Орегано сушений - 1/2 Чайних ложки
Перець чорний мелений - За смаком
Сіль за смаком
Свіжа зелень - За смаком (для подачі)

Кількість порцій: 2

Як приготувати "Хрусткий суп з картоплі з сухариками"
1 Нагрійте рослинне масло на середньому вогні в глибокій сковороді або казанку. Додайте дрібно нарізану цибулю, подрібнений часник і обсмажте їх до золотистого кольору.
2 Додайте порошок паприки, перемішайте і обсмажуйте цибулю ще 1 хвилину.
3 Влийте овочевий бульйон.
4 Приправте суп сіллю і чорним перцем, перемішайте.
5 Додайте картоплю, нарізану кубиками.
6 Покладіть лавровий лист, доведіть суп до кипіння, накрийте кришкою і дайте покипіти 10 хвилин.
7 Відкладіть трохи вареної картоплі в мисочку, додайте томатну пасту, розімніть і поверніть в каструлю. Перемішайте і варіть суп при слабкому кипінні ще 5 хвилин.
8 Перекладіть суп в блендер, додайте вершкове масло і пробийте до однорідної суміші.
9 Нарізані кубики хліба обсмажте в глибокій сковороді на вершковому маслі на середньому вогні, додайте орегано, смажте до золотистого кольору.
10 Подайте суп порційно з сухариками, посипавши дрібно нарізаною свіжою зеленню.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити