Салат "Кармен"

30-04-2018, 08:45 142 Рецепти

Салат "Кармен"


Цікавий апетитний салат з гострою заправкою з майонезу з аджикою. Він виходить досить ситним, я б назвав його чоловічим. Такий салат можна приготувати до приходу гостей або в звичайний день до обіду.

Опис приготування:
Яскравий, апетитний і ситний салат з гострим смаком напевно сподобається чоловікам. У ньому відмінно поєднуються куряче м'ясо, обсмажена шинка і свіжі помідори, а з пікантною заправкою смак виходить відмінним. Розповідаю, як приготувати салат "Кармен".

Складові:
Куряче філе - 200 Грам
Шинка - 150 Грам
Помідори свіжі - 200-250 Грам
Хліб - 100 Грам (або сухарики)
Часник - 3-4 зубчики
Майонез - 2,5 Ст. ложки
Аджика - 1 Чайна ложка
Олія - ​​3 ст. ложки
Сіль - 0,5 Чайних ложки (за смаком)
Спеції для курки - 2 Пучки (за смаком)

Кількість порцій: 4

Як приготувати "Салат" Кармен"
1 Куряче філе нарізаємо соломкою і обсмажуємо на рослинному маслі до готовності. Посипаємо спеціями і додаємо трохи солі.
2 Шинку теж наріжемо соломкою і обсмажити.
3 Нові помідори нарізаємо смужками.
4 Якщо ви не використовуєте готові сухарики, наріжте хліб соломкою і підсушіть в духовці або обсмажити на сковороді з невеликою кількістю рослинного масла.
5 Приготовим заправку для салату. Для цього змішаємо в невеликій мисці майонез і аджику. Додамо подрібнений часник.
6 І перемішаємо до однорідності.
7 Тепер формуємо салат. Першим шаром викладемо куряче філе і смажена заправкою, другий шар - половина нарізаних помідорів.
8 Тепер викладаємо шинку і теж смажена її заправкою.
9 Викладаємо залишилися помідори і ставимо салат в холодильник хвилин на 30.
10 Перед подачею посипаємо салат сухариками і прикрашаємо зеленню.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити