Кальмари, смажені в сухарях

14-05-2018, 09:15 127 Рецепти

Кальмари, смажені в сухарях


Морепродукти можна готувати по-різному, і ось я хочу поділитися з вами дуже класним варіантом, як зробити кальмари, смажені в сухарях. Хрусткі, дуже апетитні і неймовірно смачні.

Опис приготування:
В даному випадку в рецепт приготування кальмарів використовується подвійна паніровка і спеції. Чим більше різних спецій і трав ви додасте, тим пікантні і ароматні будуть морепродукти. Це відмінний варіант натуральної закуски до пива, а також на святковий стіл або на пікнік.

Складові:
Кальмари - 300 Грам
Сухарі - 1 Стакан
Сіль - 1 Щіпка
Орегано - 1 Щіпка
Перець чилі - 1 Щіпка
Борошно - 100 Грам
Яйце - 2 Штуки
Рослинна олія - ​​За смаком (для смаження)

Кількість порцій: 3-4

Як приготувати "Кальмари, смажені в сухарях"
1. Насамперед потрібно вимити і просушити тушки кальмарів і нарізати їх середніми кільцями.
2. Для панірування використовуються тільки білки. Збийте їх злегка віночком.
3. У мисочку з сухарями додайте сіль, перець, орегано та інші спеції за смаком. Перемішайте як слід. Підготуйте невелику мисочку з борошном.
4. Кальмари викладіть в борошно і обваляйте з усіх боків.
5. Після - в яйце і в сухарики.
6. Так як смажаться вони досить швидко, я рекомендую спочатку запанірувати партію, а після починати смажити.
7. Розігрійте на сковороді рослинне масло. Викладіть акуратно морепродукти і смажте на середньому вогні до рум'яної скоринки.
8. Після акуратно перекладіть на паперову серветку, щоб прибрати надлишки масла. Ось такі апетитні кальмари вийшли. Подавайте до столу їх з улюбленим соусом.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити