Салат з грибами і сухариками

16-05-2018, 10:38 367 Рецепти

Салат з грибами і сухариками


Легкий і досить швидкий в приготуванні салат може цілком замінити вечерю. Всі інгредієнти цілком доступні і взимку і влітку.

Досить легкий і за кількістю калорій, і за способом приготування, салат з грибами і сухариками. Якщо ви стежите за своєю вагою, то такий салатик цілком можете собі дозволити на вечерю. А чоловікам цей салат буде смачним доповненням до основної страви. Рецепт приготування салату з грибами і сухариками дуже простий. Інгредієнти для приготування прості і зрозумілі. Розповідаю, як приготувати салат з грибами і сухариками.

Складові:
Гриби свіжі - 500 Грам (будь-які)
Сухарики - 150 Грам
Зелень свіжа - 300 Грам (будь-яка зелень або суміш - листя руколи, салату, кропу, петрушки, зелена цибуля)
Рослинна олія - ​​75 мілілітрів (1-2 ложки - для заправки салату, решта - для обсмажування грибів)
Сіль - 2-3 пучок (за смаком)
Перець чорний мелений - 1-2 пучок (за смаком)
Лимонний сік - 1/2 Чайних ложки
Цибуля ріпчаста - 1 Штука (за бажанням)

Кількість порцій: 2-3

Опис приготування:
1. Гриби миємо, нарізаємо і відварюємо хвилин 10 в підсоленій воді. Не слід нарізати гриби дуже дрібно.
2. Зливаємо грибний відвар і викладаємо гриби на сковорідку з рослинним маслом. Обсмажуємо гриби, солимо і перчимо до смаку. Потім бажано викласти гриби на сітчастий друшляк, щоб скло зайве масло.
3. Якщо у мене в наборі зелені немає зеленої цибулі, я роблю салат з обсмаженою ріпчастою цибулею. Чистимо цибулю, нарізаємо тонкими півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі окремо від грибів. Потім викладаємо цибулю на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.
4. Сухарики для салату можна використовувати покупні, а можна приготувати самим. Для цього нарізаємо хліб невеликими брусочками і підсушують в духовці, або обсмажуємо на сковорідці з невеликою кількістю рослинного масла.
5. Зелень миємо й підсушують. Великі листя необхідно порізати або порвати на більш дрібні шматочки. Викладаємо зелень в салатник і поливаємо лимонним соком.
6. Додаємо до зелені обсмажені і остиглі гриби, цибулю, сухарики і перемішуємо салат. Якщо необхідно - додаємо рослинне масло. Перемішуємо і доводимо до смаку - додаємо солі або лимонного соку.

Ось і все, салат готовий. Смачного!

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити