Салат "Півник" з сухариками

17-05-2018, 10:40 149 Рецепти

Салат "Півник" з сухариками


Що приготувати на Новий рік - рік Півня - задаються питанням, напевно, все господині. Приготуйте смачний салат з сухариками у вигляді півника, прикрасьте їм ваш святковий стіл. Дуже оригінальне блюдо!

Опис приготування:
Думаю, багатьом з нас святковий новорічний стіл хочеться прикрасити символом року. На прийдешній Новий рік півня можна придумати різні салати у вигляді цієї красивої птиці.
Ось рецепт, як приготувати смачний, ситний і красивий салат "Півник" з сухариками. Сухарики додавати в салат краще в самому кінці, щоб вони не розмокнули і залишилися хрусткими. Приємних вам клопоту на кухні!

Складові:
Горбуша консервована - 1 Штука (банку)
Яйця - 3 Штуки
Огірок - 2 Штуки
Хліб - 2 скибочки
Зелений горошок - 200 Грам (свіжозамороженої)
Цибуля зелена - 1 Пучок
Зелень - 1 Пучок (петрушка, кріп)
Олія - ​​75 мілілітрів
Сік лимонний - 3 ст. ложки
Гірчиця - 1 Чайна ложка
Сіль за смаком
Перець солодкий - 2 Штуки (червоний, жовтий)
Зерна граната - 10 Штук (для прикраси)

Кількість порцій: 6

Як приготувати "Салат" Півник "з сухариками"
1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Відваріть яйця круто, свіжозамороженої зелений горошок розморозити при кімнатній темпертура.
2 Черствий хліб наріжте на дрібні кубики (брусочки), підсушіть в духовці до рум'яної при температурі 180 градусів протягом 10 хвилин.
3 С горбуші злийте сік (сік не виливайте!), Розм'якшіть рибку виделкою.
4 Одно яйце наріжте кубиками. Решта розділіть на жовток і білок. Натріть їх на дрібній тертці.
5 Огурец наріжте дрібними кубиками.
6 Петрушку, кріп і зелена цибуля подрібніть.
7 Перемешайте всі інгредієнти. Для заправки змішайте сік від консервованої горбуші, рослинне масло, гірчицю, лимонний сік і сіль. Заправте цією сумішшю салат, перемішайте.
8 Вистеліте овальну (круглу) миску харчовою плівкою, викладіть салат, гарненько притисніть.
9 Накройте миску блюдом для сервірування, переверніть салат, зніміть харчову плівку. Сформуйте голову і тулуб півника.
10 Виложіте зверху білок і жовток, імітуючи оперення.
11 Для хвоста перець наріжте довгою соломкою.
12 Виложіте зелена цибуля і перець, нарізаний соломкою, у вигляді хвоста. З червоного перцю виріжте дзьоб, гребінець і ніжки. Для очі і оперення використовуйте зерна граната.
13 Пріятного апетиту!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити