Салат "Ромашка" з сухариками

22-05-2018, 10:11 727 Рецепти

Салат "Ромашка" з сухариками


Якщо у вас збирається велика компанія гостей і ви не знаєте їх смаків і переваг в їжі, цей салат буде найкращим виходом зі скрутної ситуації. Готується легко, а догодити вийде всім.

Опис приготування:
Швидкий і легкий в приготуванні, цей салат здорово виручить господиню, якщо збирається велика компанія. Адже всім не догодиш, хтось не вживає майонез, хтось не їсть той чи інший овоч. А тут кожен гість сам сформує салат, набравши улюблених інгредієнтів і заправить тим, що йому до смаку. Розповідаю і показую, як приготувати салат "Ромашка" з сухариками. Інгредієнти можна вибирати різні, важлива сама ідея формування :)

Складові:
Ковбаса - 300 Грам (або шинка)
Огірок свіжий - 2-3 Штук
Помідор - 2-3 Штук
Кукурудза консервована - 300-400 Грам
Сухарики - 200-250 Грам (або грінки)
Майонез - 150 Грам (або сметана)
Рослинна олія - ​​4-5 ст. ложок
Лимонний сік - 2 ст. ложки
Прованські трави - 2 Пучки

Кількість порцій: 6-8

Як приготувати "Салат" Ромашка "з сухариками"
1 Нарезаем ковбасу або шинку кубиками.
2 Нарезаем огірки. Намагаємося, щоб всі інгредієнти були нарізані кубиками приблизно одного розміру.
3 І нарізаємо помідори.
4 А тепер викладаємо всі інгредієнти на велике блюдо "пелюстками", не змішуючи. В оригіналі треба б окреслити майонезом пелюстки, але я не стала так робити.
5 Заправкі до цього салату подаються окремо. Для однієї змішаємо рослинне масло, лимонний сік і трави. А в другому соуснике подаємо майонез або сметану.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити