Сухарики з часником в духовці

31-05-2018, 08:47 130 Рецепти

Сухарики з часником в духовці


Раджу дізнатися, як приготувати сухарики з часником в духовці. Так вам більше не доведеться ламати голову, чим би таким перекусити, або яку закуску подавати для дружніх посиденьок з пивом.

Складові:
Хліб житній - 1 Штука
Часник мелений - 100 Грам
Сіль за смаком
Оливкова олія - ​​30 мілілітрів

Кількість порцій: 6-7

Опис приготування:
Сам по собі рецепт приготування сухариків з часником в духовці дуже простий, але має ряд тонкощів, тому раджу ознайомитися з інформацією нижче:

1. Для початку - хліб беремо не дуже м'який, але і не черствий. Відрізаємо від нього кірки, і нарізаємо м'якуш кубиками або соломкою.
2. Складаємо нарізаний хліб в одну миску, і поступово всипаємо сіль і сушений часник. Чи не всипати відразу все, додавайте потроху, поки смак вас не потроїть. Перемішуйте дуже акуратно, щоб хліб не розкришився.
3. Деко змащуємо оливковою олією, всипати наші майбутні сухарики, і перемішати ще раз.
4. Відправляємо в розігріту духовку сушитися. Для цього дверцята можна залишити відчиненими.
5. Помішуйте сухарики кожні 5-10 хвилин, щоб вони не пригоріли і просушити рівномірно. Краще пересушити, ніж недосушити, а за часом же це займе приблизно 30-40 хвилин.

Готово! Чим менше кубики, тим швидше ваші сухарики будуть готові, враховуйте. Сподіваюся, вам такий класичний рецепт сухариків з часником в духовці сподобається також сильно, як і мені. Смачного!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити