Суп з квасолею і шпинатом

4-06-2018, 08:52 255 Рецепти

Суп з квасолею і шпинатом


Цей смачний і корисний, ароматний пісний суп готується буквально за пів години (якщо у вас є вже відварена квасоля). Подається суп досить незвично - ароматні сухарики заливаються супом в тарілці.

Опис приготування:
Цей супчик більше схожий на овочеве рагу, ніж на наші традиційні перші страви, але тим не менш, він дуже смачний, дуже ароматний і дуже корисний. Особливо гарний такий суп під час зимового посту, він відмінно насичує і зігріває і в ньому безліч корисних речовин. Готується такий суп дуже швидко і досить просто. Обов'язково приготуйте і спробуйте, не пошкодуєте!

Складові:
Квасоля консервована - 100-150 Грам (або заздалегідь відварена)
Шпинат свіжий - 100-150 Грам
Селера кореневої - 1/4 Штуки
Помідори у власному соку - 4 Штуки (маленьких)
Морква - 1 Штука
Цибуля ріпчаста - 1 Штука
Часник - 3-4 зубчики
Сіль - 2/3 Чайних ложки (за смаком)
Перець чорний мелений - 1-2 пучок
Базилік сушений - 1-2 пучок
Рослинна олія - ​​2 ст. ложки
Вода - 600-700 мілілітрів (або овочевий бульйон)
Перець гострий мелений - 2 Пучки
Хліб білий - 4-6 скибочки

Кількість порцій: 3

Як приготувати "Суп з квасолею і шпинатом"
1. Розігріваємо рослинне масло в каструлі і обсмажуємо нарізану чверть кільцями цибулю до прозорості.
2. Додаємо нарізану підлозі кільцями моркву і селеру, нарізану кубиками. Обсмажуємо хвилини 3-4.
3. Додамо приблизно пів склянки води або бульйону і готуємо на невеликому вогні під кришкою до м'якості овочів.
4. Помідори очистимо від шкірки, якщо вона є, і разрежем на кілька частин, 2-3 зубчики часнику дрібно нарізаємо і придавив ножем. Квасоля нам буде потрібна без рідини.
5. Відправляємо в каструлю помідори і часник. Посолити і додамо залишився кількість води або бульйону (краще додавати гарячу воду). Варимо хвилин 10-15.
6. Відправляємо в каструлю квасоля, варимо хвилини 2-3.
7. Додамо базилік і чорний перець.
8. І підійшла черга шпинату. Його можна подрібнити, якщо у вас дуже великі листи. Варимо хвилин 4-5.
9. А поки підготуємо хлібець. В духовці або в тостері підсушіть-підрум'яньте скибочки і натріть їх часником.
10. Суп виходить досить густим, що не дуже схожим на наші традиційні супчики. Якщо вам хочеться більш рідкого - просто додайте води або бульйону.
11. А тепер найцікавіше - викладаємо в тарілку для супу скибочки хліба і трошки гострого перцю.
12. І поверх хліба наливаємо суп. Смачного:)
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити