Салат "Ситний" з корейською морквою

6-06-2018, 08:48 221 Рецепти

Салат "Ситний" з корейською морквою


Буває у вас таке, що потрібно терміново поїсти, а ні часу, ні сил ні? І адже не завжди хочеться перекушувати бутербродами. На цей випадок є один рятівний рецепт, який я використовую часто.

Опис приготування:
При своїй простоті і швидкості блюдо виходить поживним. Ще тут можна імпровізувати, тільки зберігаючи основу з трьох інгредієнтів. Можна додати твердий сир, помідори, шинку і т.д. Ознайомтеся з тим, як приготувати салат "Ситний" з корейською морквою. Ви спробуєте його всього через 10 хвилин!

Складові:
Квасоля червона - 300-350 Грам (консервована)
Морква - 400 Грам (по-корейськи)
Ковбаса - 200 Грам
Сухарики - 80 Грам
Майонез - 1 Ст. ложка

Кількість порцій: 4

Як приготувати "Салат" Ситний "з корейською морквою"
1. У салатницю викласти моркву, вливши трохи гострої рідини від неї.
2. Потім додайте квасолю разом з соусом з банки.
3. Ковбасу наріжте кубиками, теж додайте в салатницю.
4. Тепер заправте блюдо майонезом. Інгредієнти перемішайте.
5. Подавайте салат з сухариками. Все дуже просто. Смачного!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити