Хрусткі сухарики

7-06-2018, 13:08 153 Рецепти

Хрусткі сухарики


Домашні сухарики можна використовувати для приготування салатів, для подачі супу або є просто так, наприклад, з пивом. Тим, хто не знає або забув, розповім, як приготувати хрусткі сухарики.

Опис приготування:
Можете зробити сухарики з білого хліба, чорного або житнього. Нема чого купувати готові в магазині, якщо їх так просто зробити самостійно. Скористайтеся мікрохвильовою піччю або духовкою. Готові сухарики можете зберігати, накривши його рушником. Використовуйте їх за потребою чи бажанням.

Складові:
Хліб - 8 скибочок
Часниковий порошок - 0,5 Ст. ложки
Італійські приправи - 0,5 Ст. ложки
Сіль, перець - За смаком
Рослинна олія - ​​1 ст. ложка

Кількість порцій: 6

Як приготувати "Хрусткі сухарики"
1. Наріжте хліб кубиками, бажано, щоб хліб був одноденний.
2. Нагрійте духовку до 170 градусів, викладіть кубики хліба на деко, застелене пергаментним папером, розпорошите рослинне масло на хліб.
3. Посипте хліб травами і приправами.
4. Поставте деко в духовку на 15 хвилин по отримання золотистого кольору. Дістаньте сухарики, остудіть і подавайте до столу.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити