Салат «Сухарик»

15-06-2018, 09:14 137 Рецепти

Салат «Сухарик»


Складові
100 гр. шинка
50 гр. Листя салату
1 шт. Лук червоний солодкий
1 упаковка Сухарики з шинкою
3 шт. Перепелине яйце
30 гр. сир
за смаком Майонез, сіль, перець

Приготування
Нарізаємо шинку кубиками або часточками.
Листя салату можна "порвати" руками.
Змішуємо шинку, листя салату, сухарики і майонез. Викладаємо в тарілку. Прикрашаємо перепелиним яйцем і тертим сиром.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити