Хрусткий салат з крутонами

30-06-2018, 08:55 142 Рецепти

Хрусткий салат з крутонами


Чудовий салат - смачний, красивий, легкий, вітамінний і готувати легко!

Складові
150-200 г. Курка (варена, копчена або гриль):
200 м Листовий салат (салат Айсберг, пекінська або молода білокачанна капуста):
1-2 штуки Свіжі огірки:
Середня цибулина
150 Твердий гострий сир:
Кілька скибочок пшеничного хліба
2-3 зубчики Часник:
для заправки
рослинна олія
сіль, цукровий пісок
натуральний оцет

Приготування
Спочатку приготуйте крутони - маленькі пшеничні сухарики.

Для цього налийте на деко трохи рослинного масла і видавіть туди 1-2 зубчики часнику. Поки масло вбирає в себе "часниковий дух", займіться самими сухариками.

Зріжте кірку і наріжте м'якуш невеликими (приблизно 1х1 см.) Кубиками.

Ці кубики викладіть на деко, залиште на кілька хвилин, потім переверніть і відправте лист в заздалегідь розігріту духовку на 7-10 хвилин.

Сухарики повинні тільки злегка підрум'янитися, стати золотистими, а не коричневими, інакше, охолонувши, вони будуть дуже жорсткими.

Готові сухарики відразу викладіть на тарілку, покриту паперовою серветкою - щоб видалити надлишок олії.

Огірок наріжте соломкою (НЕ дрібнити!).

Порвіть листя салату (якщо використовуєте капусту - наріжте).

Лук наріжте півкільцями. Якщо ви використовуєте солодкий лук, можна класти його в салат відразу. Горький цибулю краще залити окропом хвилин на десять, а потім облити холодною водою. Сир натріть на крупній тертці.

Все (крім крутонов) з'єднайте в салатниці і добре перемішайте.

Потім займіться заправкою. Змішайте рослинне масло, оцет (в пропорції 1 \ 3), 2 \ 3 чайної ложки цукрового піску, сіль, подрібнений часник і мелений чорний перець.

Заправте салат, знову перемішайте.

В останню чергу - безпосередньо перед подачею - зверху (не перемішуючи!) Викладаються крутон.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити