Салат із зеленої редьки з сухариками

3-07-2018, 08:54 89 Рецепти

Салат із зеленої редьки з сухариками


Дуже приємний виходить салатик - з в міру гострим свіжим смаком і досить ситний, завдяки сухарикам і зажарки.

Складові
Зелена (маргеланская) редька - 1 середня або 2 невеликі
Морква - 1 середня
Цибулина - 1 середня
2-3 шматочки Житній хліб -
Рослинна олія - ​​для смаження і заправки

Приготування

Приготуйте сухарики. Для цього з хліба зріжте кірку, злегка намажте хліб з обох сторін рослинним маслом і наріжте маленькими кубиками. Сухарики викладіть на деко, помістіть в розігріту духовку і підсушуйте 5-10 хвилин. В ідеалі вони повинні залишитися всередині м'якими.

Редьку і моркву натріть на середній терці, цибулину дрібно наріжте.

На невеликій кількості рослинного масла злегка обсмажити цибулю (хвилин п'ять, не більше).

Додайте до цибулі моркву і млоїте на повільному вогні, періодично помішуючи, до м'якості моркви (ще хвилин 20). При необхідності додайте ще трохи олії.

Остудіть зажарку і змішайте її з редькою і сухариками. Підсолити і заправте (якщо потрібно) рослинним маслом.

Любителі "гостріше" можуть додати трохи оцту, зеленої цибулі і чорного перцю.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити