Салат з сухариками «Святковий»

19-07-2018, 08:37 117 Рецепти

Салат з сухариками «Святковий»


Салати з сухариками - знахідка для господинь, які очікують багато гостей. У цьому рецепті читайте про приготуванні святкового салату з сухариками, пекінською капустою, індичкою, сиром і яйцем.

Часом дуже хочеться привнести в святкове меню щось новеньке, чимось приємно здивувати рідних і близьких. Один з варіантів, як це можна зробити - приготувати новий салат, закуску, десерт або гаряче блюдо. Ми зупинимося сьогодні на салаті.

Цей салат з сухариками виходить дуже свіжим завдяки великій кількості пекінської капусти, але поживним завдяки м'ясу індички, вареному яйцю, сиру і майонезу. Його смак - гармонійний і збалансований, ніжний і приємний.

Складові
6 шматочків білий хліб
2-3 шт. яйце
150 г сир
150 г (філе) індичка
1 зубчик часник
1 / 2-1 вилок (виходячи з розміру) пекінська капуста
вершкове масло
перець
сіль
майонез

Приготування
Філе індички до готовності відварити, остудити і дрібним кубиком нарізати.

У сковороді розтопити вершкове масло, викласти в нього пропущений через прес або тертий на дрібній тертці часник, обсмажити на помірному вогні 2-3хв.

Нарізати кубиками дрібно білий хліб, викласти його в сковороду і смажити на вершковому маслі, трохи підсолити, до хорошого зарумянивания і хрускоту.

Яйця зварити круто, остудити, очистити і потерти на крупній тертці, сир потерти так само.

Тонкої соломою нашаткувати пекінську капусту, викласти в салатник, додати нарізане філе індички, приготовані сухарики, сир і яйця, заправити все майонезом, перемішати.

Подавати святковий салат з сухариками до столу відразу після приготування, щоб сухарики не встигли розмокнути.

Смачного!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити