Салат з квасолею, яловичиною і сухариками

27-07-2018, 10:22 77 Рецепти

Салат з квасолею, яловичиною і сухариками


Складові
300 г консервованої квасолі
400 г філе яловичини
200 г огірків
150 г батона
3 зубчики часнику
5 ст.л. рослинного масла
майонез
сіль

Приготування
Замість консервованої квасолі можна використовувати відварну.

Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 7-9 порцій.

М'ясо відварити до готовності (варити близько 40 хвилин після закипання).

Готове м'ясо остудити, нарізати кубиками.

Огірки нарізати соломкою.

У масло додати видавлений через чеснокодавку часник.

Батон нарізати кубиками.

Обсмажити батон на маслі з часником до золотистого кольору.

Змішати квасолю (рідину злити), м'ясо, огірки, сухарики (сухарики рекомендую додавати перед подачею, щоб вони залишалися хрусткими).

Посолити.

Заправити майонезом.

Смачного!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити