Салат з копченою скумбрією, беконом, сухариками та овочами

2-08-2018, 09:56 38 Рецепти

Салат з копченою скумбрією, беконом, сухариками та овочами


Складові
400 г помідорів
100 г бекону
5-6 шматочків білого хліба
1 скумбрія копчена
1 качан салату листового
4 ст.л. оливкового масла
2 ст.л. соку лимона
чорний перець
сіль

Приготування
Дрібно нарізати бекон, викласти на розігріту суху сковороду, обсмажити до хрусткої скоринки 5-7 хв.

Духовку нагріти до 220 градусів, нарізати кубиками хліб, змастити лист 2 ст.л. масла, викласти хліб, перемішати, запекти 10 хв до хрусткої скоринки.

Скумбрію очистити, нарізати.

Нарізати помідор, нарвати руками салат, викласти салат в салатник, зверху викласти скумбрію, потім помідори, бекон.

Збити сік лимона з маслом, що залишилося, поперчити і посолити, полити салат з копченою скумбрією, беконом, сухариками та овочами, зверху покласти сухарики.

Яку вибрати електрокоптільню.

Ми підкажемо.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2018 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити