Салат з курячою грудкою

16-08-2018, 14:16 96 Рецепти

Салат з курячою грудкою


Інгредієнти для «Салат з курячою грудкою»:
Листя салату / Салат - 8-10 л
Грудка куряча (без шкіри) - 2 шт
Бекон (варено-копчений) - 200 г
Сир твердий ( "пармезан") - 200 г
Сухарики (з беконом, 40г.) - 1 пач.
Майонез (легкий) - 500 г
Оливкова олія - ​​1 ч. Л.
Лимон (половина)
Часник - 4 дол.

Рецепт «Салат з курячою грудкою»:
 
Приготувати інгредієнти для салату.

1. Відварити курячі грудки без солі, остудити.
Нарізати бекон шматочками і злегка обсмажити.

Викласти на серветку і остудити.

Натерти на тертці сир.

Робимо соус: виливаємо в миску майонез, додаємо чайну ложку оливкової олії, сік половини лимона і видавлений часник, перемішуємо до однорідної маси.

У велику миску рвемо листя салату, руками обриваємо курячі грудки на маленькі шматочки, додаємо натертий сир, бекон, висипаємо сухарики і додаємо соус (солити не треба), обережно перемішуємо і даємо трохи настоятися.

Салат готовий! Викладаємо його на красиве блюдо і подаємо гостям!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити