Салат Цезар з куркою

11-09-2018, 08:49 61 Рецепти

Салат Цезар з куркою


Салат Цезар - один з наймодніших і популярних салатів сучасності. Автором цього салату є італієць Цезар Кардіні, який за часів великої депресії і сухого закону завідував рестораном «У Цезаря». Ресторан розташовувався в невеликому містечку на околиці Мексики в безпосередній близькості від Голлівуду, і одного разу в день Незалежності натовп страждущих кіношників ввалилася в бар в надії випити і закусити. З випивкою у господаря проблем не було, а ось нагодувати таку ораву було нічим. І тоді винахідливий італієць вирішив по-швидкому спорудити що-небудь з тих продуктів, що були під рукою - натер велику миску для салату часником, пошматував в неї листя салату, сир, варені яйця, додав смажені грінки і заправив оливковою олією і соком лимона. Результат виявився приголомшливим - гості були в повному захваті! Салат Цезар став настільки популярним, що прославив свого винахідника, а його рецепт швидко поширився по світу і дістався і до наших столів. Кожен поважаючий себе кухар намагався внести свою лепту в рецепт, і зараз існує безліч варіантів цього салату - з шинкою і беконом, з м'ясом і куркою, креветками і різними видами риби, з грибами та горіхами і навіть ананасами ... Пропоную вам рецепт салату Цезар з куркою .

Інгредієнти для «Салат" Цезар "з куркою»:
капуста китайська
Курка (Отварная куряча грудка, можна обсмажену)
Яйце куряче (відварне)
Сухарики (з сиром)
Сир твердий (краще твердий)
Соус (для салату "Цезар")
Сіль (Часникова)

Час приготування: 10 хвилин

Рецепт «Салат" Цезар "з куркою»:
 
В даному рецепті салат викладається шарами.
У глибоку миску викладаємо по черзі різані листя салату, поливаємо соусом, зверху кладемо шматочки курячого філе, накриваємо другим шаром зеленого салату, знову поливаємо соусом

І засипаємо яйця. Далі викладаємо третій шар зеленого салату,

на нього - сухарики, поливаємо їх залишками соусу
 
І зверху посипаємо тертим сиром.

Залишилося лише прикрасити салат - смачно і мало калорійно!

Ось соус
І сухарики
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити