Салат Цезар з куркою і сухариками

25-01-2018, 14:13 3 074 Рецепти

Салат Цезар з куркою і сухариками


Пропоную цікавий варіант приготування популярного ресторанного салату «Цезар». Хоч і складається салат з досить звичайних продуктів, але все ж виходить дуже вишуканим. Пробуємо!

Опис приготування:

Салат «Церар» має безліч варіантів, деякі кладуть в нього помідори, деякі - оливки і шматочки лимона, деякі - креветки та інші морепродукти. Але обов'язковими інгредієнтами цього салату є курка і яйце. Яскравість страві надають листя салату. Щоб ще більше урізноманітнити смак і додати квітів, я також кладу в салат шматочки помідорів. Дуже важливою є заправка салату «Цезар», її правильне приготування, напевно, значить більше, ніж склад самого салату. Заправка для салату «Цезар» дійсно унікальна і оригінальна, вона складається зі свіжого яйця, лимонного соку, часнику, гірчиці, оливкового масла або вустерського соусу. У наш час дуже рідко готують заправку для салату «Цезар» саме з яйцем, все частіше використовують лише лимонний сік, гірчицю і оливкове масло. Саме такий я пропоную варіант, як приготувати салат «Цезар» з куркою і сухариками.

Складові:

Куряче філе - 150 Грам
Помідор - 1 Штука
Яйце - 2 Штуки
Хліб білий Дзінтарс - 2 скибочки або Сухарики Кумовські
Листя салату - 4-5 Штук
Оливкова олія - ​​2 ст. ложки
Лимонний сік - 1 Ст. ложка
Гірчиця - За смаком
Кунжутне насіння - 2 Пучки

Кількість порцій: 1-2

Як приготувати "Салат Цезар з куркою і сухариками"

1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця відварити круто.
2. Куряче філе порізати на невеликі за розміром пластини товщиною 5-6 мм. і обсмажте в невеликій кількості рослинного масла до золотистої скоринки. Ідеально, якщо ви будете смажити їх на грилі.
3. Хліб поріжте на невеликі кубики і підсушіть в духовці або мікрохвильовій печі. Якщо ж ви обрали готові сухарики то ниічого робити не треба.
4. Помідор очистіть і поріжте тонкими часточками.
5. Зберіть салат. На дно тарілки покладіть промиті листя салату, зверху покладіть помідори, сухарики, порізані дольками яйця і шматочки курки.
6. Підготуйте заправку: змішайте в невеликій креманке свіжовичавлений лимонний сік, гірчицю і трохи оливкового масла. Полийте готовою сумішшю салат, присипте кунжутним насінням. Вони хоч і не входять в класичний варіант салату «Цезар», дуже добре поєднуються з овочами і надають салату пікантності. Подавайте салат в якості закуски перед основною стравою або як головне блюдо.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити