Чеснечка

25-01-2018, 17:04 137 Рецепти

Чеснечка


Хочу познайомити вас з чеської кухнею, а саме з чеської юшкою "чеснечка". Можна знайти кілька варіантів її приготування, але суть юшки проста: бульйон, картопля, часник і сухарики.

Опис приготування:
Дивіться, як приготувати чеснечка (чеську юшку), пробуйте і діліться враженнями. Мені юшка дуже подобається, у неї яскравий і приємний смак. Я варила її на яловичому бульйоні, його заздалегідь підготувала. Якщо враховувати час варіння з бульйоном, то години два потрібно, не менше. Якщо ж бульйон підготувати заздалегідь, то на суп піде хвилин 30.

Складові:
Бульйон яловичий - 2,5 Литра
Картопля - 4 Штуки
Цибуля - 1 Штука
Часник - 4-5 зубчики
Яйце - 1 Штука
Сир твердий - 50 Грам
Хліб Козацький або Хуторський - 3-4 скибочки
Олія - ​​4 ст. ложки
Базилік - 1 Чайна ложка
Кмин - 1 Чайна ложка
Зелень - 1 Пучок (кріп, петрушка, зелена цибуля)
Лавровий лист - 1-2 Штук

Кількість порцій: 6-8

Як приготувати "чеснечка"
1 Підготуйте овочі та спеції, бульйон доведіть до кипіння. Приступимо!
2 Цибулину очистіть, поріжте дрібно і обсмажте на 2 столових ложках олії до м'якості.
3 Очищену картоплю поріжте невеликими кубиками. Додайте його в бульйон і варіть 15 хвилин.
4 Хліб поріжте кубиками. Підійде як білий, так і житній хліб, сірий або висівковий.
5 Обсмажте хлібні сухарики на рослинній олії до красивої скоринки.
6 У майже готову картоплю додайте сіль, кмин, базилік, смажену цибулю, дрібно рубаний часник.
7 Яйце збовтайте вилочкою, як на омлет.
8 Тонкою цівкою влийте його в юшку. Перемішайте. Проваріть дві хвилини, а після зніміть суп з вогню.
9 Поріжте зелень, сир натріть на дрібній тертці.
10 Гарячу юшку розлийте по тарілочках.
11 Заправте сиром, сухариками та зеленню. Подавайте гарячої!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити