Салат "Узлісся" з маринованими грибами

6-11-2018, 08:46 14 Рецепти

Салат "Узлісся" з маринованими грибами


Салат з маринованими печерицями, печеним м'ясом індички, сухариками, яйцем і зеленою цибулею. Смачно, ситно. М'ясо індички можна замінити на куряче. Філе індички потрібно заздалегідь приготувати. Я скористалася рецептом "Куряче м'ясо для салатів" від Людмили (beautiful woman). М'ясо за цим рецептом дуже смачне, що не волокнисте.

Інгредієнти для «Салат" Узлісся "з маринованими грибами»:

салат

Філе (індички) - 90 г
Печериці (консервовані вже нарізаний) - 2 ст. л.
Яйце куряче (відварне) - 1 шт
Цибуля зелена - 1/4 Пуч.
Сухарики - 25 г
Перець чорний - за смаком
соус

Сіль за смаком
Сметана (у мене 24%) - 1 ст. л.
Оливкова олія - ​​1 ст. л.
Порошок часниковий - 1/4 ч. Л.
Сир вершковий (у мене Philadelphia) - 1 ст. л.
декор

Печериці (цілі) - 9 шт
Цибуля зелена

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 1

Рецепт «Салат" Узлісся "з маринованими грибами»:
 
Філе індички (або відварене куряче м'ясо) нарізати дрібними кубиками. У салатницю викласти м'ясо. Мариновані печериці нарезаеть скибочками, зелену цибулю нарізати тонкими кільцями, залишити щіпку для прикраси.
 
Сухарики можна взяти готові з будь-якими добавками або зробити самим з білого хліба (нарізати на невеликі кубики і обсмажити на сухій сковороді, остудити). Яйце нарізати невеликими кубиками.
 
Готуємо соус. У чашці змішати оливкове масло, часниковий порошок, сіль, вершковий сир, сметану. Якщо хто любить "плаваючі салати", соус потрібно збільшити. Салат можна заправити майонезом.
 
Соус викласти на салат. На цьому етапі можна його перемішати. Сіль за смаком. Я не стала змішувати салат. Просто розрівняла соус по поверхні, приправив чорним перцем, додала залишки зеленої цибулі і цілі грибочки.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2018 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити