Курка "Під кайфом"

8-11-2018, 08:38 10 Рецепти

Курка "Під кайфом"


Хочу поділиться з вами рецептом свого улюбленого салату з категорії "гості на порозі")) Готую його вже два роки і на столі цей салат жодного разу не залишився, змітається на "ура.

Інгредієнти для «Курка" Під кайфом "»:
Помідор (середні) - 3 шт
Мак ((чим більше, тим краще)))) - за смаком
майонез
Грудка куряча (копчена) - 400 г
Сухарики (обсмажені (зі звичайного батона. (Ні в якому разі Кириешки і т.п)) - 300 г

Час приготування: 30 хвилин

Рецепт «Курка" Під кайфом "»:
 
Салат викладаємо шарами: 1 шар: копчену курячу грудку нарізаємо кубиками. Малюємо сіточку з майонезу (забула зробити фото з майонезом)

2 шар: помідори нарізаємо кубиками (насіння прибираємо, щоб не давали зайву вологу. Сіточка майонезу

3 шар: cухарікі обсмажена. (Зі звичайного батона). Сіточка майонезу.

Зверху рясно "від душі" посипаємо маком)) Наша курочка під кайфом готова!

Смачного!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2018 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити