Салат "Конакрі"

9-11-2018, 09:31 20 Рецепти

Салат "Конакрі"


Свіжий корисний низькокалорійний салат. Він гарний у будь-який час року, коли хочеться вітамінів. В ідеалі для заправки використовується оливкова олія і бальзамічний оцет, але можна заправляти і нежирним йогуртом або легким майонезом.

Інгредієнти для «Салат" Конакрі "»:
Тунець - 1 бан.
Авокадо - 1 шт
Помідор - 200 г
Листя салату / Салат - 1 Пуч.
Моцарелла - 125 г
Оливкова олія - ​​за смаком
Оцет (винний) - за смаком
Сухарики - за смаком

Рецепт «Салат" Конакрі "»:
 
Підготувати продукти.

Салат краще взяти хрустких сортів, у мене - айсберг.

Тунець в скляних баночках від фірми Магуро.

Він дорогий, але який же він незрівнянний, неймовірно смачний!

Тунець акуратно поламати на невеликі шматочки і викласти в глибоку миску.

Додати помідори, нарізані маленькими кубиками.

Насіння я видалила.

Всипати авокадо, нарізане такими ж маленькими кубиками.

Потім додати моцарелу, нарізану кубиками побільше.

І, нарешті, руками нарвати листя салату.

Я розділила салат на три порції і зробила три різних заправки, як і радять в рецепті. Було цікаво.

Змішати оцет і масло з сіллю і чорним перцем, полити салат і акуратно перемішати.

Викласти суміш в салатник і, якщо є таке бажання, посипати сухариками.

Дуже легкий і свіжий салатик готовий, можна подавати до столу.

До густому натурального йогурту додати сіль і чорний перець, перемішати і заправити салат.

Третю частину заправила майонезом "Ряба", посипати сухариками.

У цьому варіанті вони мені здалися найбільш доречними.

Всі три варіанти гарні, але мені особисто найбільше сподобалося з заправкою з йогурту.

Смачного!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2018 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити