Шпротний салат з сухариками

12-11-2018, 08:43 19 Рецепти

Шпротний салат з сухариками


З невеликого набору продуктів виходить смачний і ситний салат. З легкої часниковою ноткою і хрускотом житніх сухариків.

Інгредієнти для «шпротному салат з сухариками»:
Шпроти - 400 г
Сухарики - 100 г
Кукурудза - 250 г
Огірок (свіжий) - 150 г
Сир голландський - 200 г
Майонез - 100 г
Часник - 2 зуб.

Рецепт «шпротному салат з сухариками»:
 
В першу чергу роздруковуємо сухарики, висипаємо їх у миску. Відкриваємо консерви і зливаємо масло до сухарикам. Нам необхідно дати просочитися сухарикам щоб уникнути членоушкодження ...

Потім вилкою мнем рибку, перетворюючи її в фарш. Але без фанатизму, щось типу рубленого фаршу повинно вийти.

З кукурудзи зливаємо рідину і додаємо кукурудзу до риби.

Сир тремо на крупній тертці і в миску до вже наявних рибі і кукурудзі.

Огірок ріжемо дрібно. Розміри кубиків приблизно з зернятко кукурудзи.

Додаємо сухарики. Видавлюємо часник, заправляємо майонезом і салат готовий!

У рецепті немає солі, але вона і не потрібна. Якщо кому здасться недосол, додайте на ваш смак.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2018 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити