Салат "Мурашник" з курячим філе

13-11-2018, 08:45 57 Рецепти

Салат "Мурашник" з курячим філе


На сайті вже є 4 рецепта салату з назвою "Мурашник", але я хочу запропонувати вам ще один з варіантів салату "Мурашник". Чому ще один? Справа в тому, що у цього салату немає єдиного правильного і класичного рецепту. Склад салату "Мурашник" в кожному рецепті може істотно відрізняться. За способом приготування салат може бути як перемішаним, так і листковим. Як в першому, так і в другому випадку, зовнішній вигляд салату орієнтований на імітацію мурашника. Салат "Мурашник", рецепт якого вам хочу сьогодні запропонувати, незважаючи на те, що буде готуватися зі звичних інгредієнтів, виходить дуже пікантним на смак. Особливий смак салату додає філе курячої грудки приготоване з приправою MAGGI на друге для ніжного філе курячої грудки по-італійськи в поєднанні з огірками, редискою і сухариками.

Інгредієнти для «Салат" Мурашник "з курячим філе»:
Приправа (MAGGI на друге для ніжного філе курячої грудки по-італійськи)
Філе куряче - 200 г
Огірок - 2 шт
Редис - 80 г
Цибуля зелена - 1 Пуч.
Сир вершковий - 100 г
Сметана - 30 г
Майонез - 30 г
Часник - 1 зуб.
Сіль за смаком
Перець чорний (мелений) - за смаком
Сухарики (будь-які)
Кріп (для прикраси)

Рецепт «Салат" Мурашник "з курячим філе»:
 
Для приготування курячого філе я взяла листи для смаження приправи MAGGI на друге для ніжного філе курячої грудки по-італійськи. Унікальні листи для смаження запечатують соки всередині і наповнюють куряче філе ароматом запашних трав і спецій, що робить його дивно ніжним і смачним кожен раз.

Філе курячої грудки відбийте до товщини 1,5-2 см. Розгорніть лист для смаження і покладіть на його половину одну курячу грудку.

Накрийте другою половиною листа. Загорнуту грудку притисніть рукою.

Без додавання масла розігрійте сковороду і покладіть на неї загорнуту грудку.

Готуйте на слабкому вогні 5-7 хвилин з кожного боку.

Куряче філе наріжте дрібною соломкою.

В вершковий сир додати сметану, зубок часнику видавлений через прес, майонез, сіль і чорний мелений перець. Все добре перемішати.

Готова сирна маса.

Огірок і редис помити і натерти на середній тертці
 
Дрібно нарізати зелену цибулю.

Тепер формуємо салат за допомогою кулінарного кільця. (Можна такий салат робити просто в салатник, тоді кільце не потрібно).

Першим шаром викладаємо натерті огірки.

На огірки укладаємо шар сирної маси.

Наступним шаром викладаємо редис.

Зверху викладаємо що залишилася сирну масу і посипаємо зеленою цибулею і подрібненим кропом. Зняти кулінарне кільце з салату.

Салат прикрасити гарніром - нарізаним курячим філе, огірками і сухариками.

Смачного!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2018 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити