Суп гороховий з грінками

27-01-2018, 09:57 205 Рецепти

Суп гороховий з грінками


Практично жодна людина не може жити без перших страв. Ми так звикли до їх щоденного присутності в нашому раціоні, що без супу іноді і їжа не їжа.

Опис приготування:
Горохові супи, особливо ті, що приготовані на основі копченого сала і м'яса, завжди дуже смачні. Спробуйте приготувати: не пошкодуєте.

Складові:
Горох сушений - 1,5 Стакана
Морква - 1 Штука
Ріпчасту цибулю - 2 Штуки
Рослинна олія - ​​50 мілілітрів
Картопля - 5 Штук
Копчений стегенце - 1 Штука
Вода - 3 Литра
Сухарики Козацькi або Кумовськi - 100 Грам

Кількість порцій: 10

Як приготувати "Суп гороховий з грінками"
1 Горох потрібно перебрати і вимити. Залийте його чистою водою на 3-4 години. Дати набрякнути. Злийте воду. Залийте нову воду і поставте варитися на 40 хвилин на середньому вогні.
2 Ріпчасту цибулю і моркву подрібніть так, як подобається вам. Я морква натерла на тертці, а цибулю просто нарізала невеликими шматочками.
3 На рослинному маслі обсмажити цибулю. Потім додайте моркву. Перемішайте і тушкувати все разом до м'якості.
4 Зажарку відставте. Картопля від шкірки і наріжте кубиками.
5 Коли горох розвариться, в киплячий бульйон додайте нарізане м'ясо копченої курки. Додайте картоплю, варіть 15 хвилин. Потім додайте зажарку. Доведіть до готовності. В кінці додайте сіль і спеції. Готовий суп потрібно пюрировать занурювальним блендером. Дайте йому трохи настоятися.
6 У кожну мисочку влийте кілька половнічков супу. Посипте сухарями. Готово!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити