"Пожарські" котлети класичні

31-01-2018, 08:48 186 Рецепти

"Пожарські" котлети класичні


Неймовірно соковиті і ніжні всередині, а зовні з рум'яною і хрусткою скоринкою - все це про смачних котлетки. Розповім, як приготувати «Пожарський» котлети класичні, просто пальчики оближеш.

Опис приготування:
У магазині ви не знайдете таких смачних котлеток, запевняю вас, що краще зробити їх самостійно. Подавайте котлети відразу після приготування або розігрійте в мікрохвильовій печі, на сковороді. Вони стануть відмінним доповненням до гарніру з картоплі, каші, овочів або макаронних виробів.

Інгредієнти:
Куряче філе - 0,5 Кілограма
Вершки - 0,4 Литра
Хліб Домашній або Панський - 60 Грам
Панірувальні сухарі - 100 Грам
Яйця - 1 Штука
Сіль, перець - За смаком

Количество порций: 8

Як приготувати "Пожарські" котлети класичні
1. Білий хліб наріжте шматочками і викладіть в миску, залийте його вершками і залиште на деякий час.
2. Вимийте філе і перекрутити його через м'ясорубку, додайте до нього розм'якшений хліб, посоліть і поперчіть, вбийте 1 яйце і розмішайте.
3. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, сформуйте тим часом котлету і обваляйте в панірувальних сухарях. Обсмажуйте на розжареній олії до золотистої скоринки і відразу подавайте.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити