Салат без майонезу до вечері

8-02-2019, 09:57 33 Рецепти

Салат без майонезу до вечері


Усім великий привіт! Ділюся рецептом одного зі своїх улюблених салатів, який частенько готую до вечері. Ситний, смачний, хрусткий і соковитий, а готується дуже легко. Догодити всім!

Складові
250 гр Куряча грудка -
100 гр Болгарський перець -
100 гр Маринований огірок -
1/2 шт Цибуля -
50 гр Сухарики -
1/3 ч.л Базилік -
1 зуб Часник -
20 гр Вершкове масло -
1 ч.л Рослинна олія -
за смаком Сіль -
за смаком Чорний перець -
заправка
1,5 ст.л Оливкова олія -
1/3 ст.л Яблучний оцет -
щіпка Базилік -

Кроки
Курячі грудки з двох сторін солю, перчу і натираю сушеним базиліком, злегка змащую олією. Загортаю у фольгу і запікаю в духовці при 180 * С 20 хвилин. Остигнула грудку нарізаю на квадратики.

2 скибочки хліба я нарізала кубиком, обсмажую на вершковому маслі. Для приємного смаку і аромату сухариків, в сковороду я додам роздавлений зубчик часнику. Якщо не хочете обсмажувати хліб, додайте в салат вже готові сухарики.

1/2 червоної цибулини нарізаю півкільцями і замаринуйте. У мисочці з'єдную 2 ч.л. яблучного оцту і 1 ч.л. води, додам дрібку цукру і дрібку солі. Перемішати і додам цибулю. Залишу на час, поки буду готувати інші інгредієнти.

Болгарський перець наріжу соломкою. Маринований огірок теж наріжу соломкою.
Приготую заправку. У мисочці змішую 1,5 ст.л. оливкового масла, 1/3 ст.л. яблучного оцту і дрібку сушеного базиліка.

У відповідній ємності з'єдную підготовлені інгредієнти і поливаю заправкою. Частина сухариків додаю в салат, іншими сухариками посипаю салат зверху і можна подавати до столу!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити