Салат "цезар" з домашнім соусом

21-02-2019, 08:16 141 Рецепти

Салат "цезар" з домашнім соусом


СКЛАДОВІ
для соусу: майонез -1/4 ст. лимонний сік - 2 ст.л. часник від 1 до 3 зубчиків, тертий сир (твердих сортів, в ідеалі - пармезан) - 1/3 ст. філе анчоуса 2 шт. або соус "Вустершир" - 1 ч.л. оливкова олія - ​​0,5 ст. чорний мелений перець, сіль. основа салату: грудка куряча - 2 шт. салат айсберг - 1 качан, сир твердий (в ідеалі - пармезан) (хтось любить багато сиру, хтось ні), сухарики - 300 гр. (Теж можна більше, якщо вважаєте за краще в салаті сухарі). для прикраси можна додати помідори черрі і перепелині яйця (або щось одне з цього).

Приготування
Промиті і висушені листя салату порвати руками і викласти на дно салатник, відварені (або обсмажені, а може бути приготовані на грилі - тут хто як любить) курячі грудки порізати на довгі шматочки і викласти поверх салату. Обсмажені або запечені сухарики покласти поверх курки, посипати сиром. Все полити соусом. Повторити все до тих пір, поки не заповниться салатник. Поверх останнього шару викласти перепелині яйця (можна не розрізати) і помідори (порізані навпіл). Для соусу: змішати всі інгредієнти.

Покрокове

1. Салат добре промити, висушити (це важливо!) І порвати руками (тоді він не буде гірчити).

2. Сухарики приготувати з булки - можна обсмажити, можна запекти, однак намагайтеся не пересушити: ніхто не любить тверді сухарі в салаті. Корочку з булки краще обрізати.


3. Курячі грудки порізати: можна довгими шматочками або великими кубиками.


4. Потерти сир на дрібній тертці


5. Відварити і почистити перепелині яйця


6. Змішати всі інгредієнти для соусу


7. Не забудьте додати часник (краще пропущений через чеснокодавку)


8. Салат робити шарами, як було сказано в описі


9. Готовий салат прикрасити перепелиними яйцями або помідори черрі


10. Смачного!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити