Салат шпротний з грибами і сухариками

28-02-2019, 09:00 153 Рецепти

Салат шпротний з грибами і сухариками


СКЛАДОВІ
4 відварені яйця
банка шпротів
сухарики
банку грибів
середня цибулина
майонез

Приготування:
1. Відварюємо яйця.

2. Лук режим півкільцями і обсмажуємо.

3. Гриби режим і обсмажуємо окремо.

4. Даємо охолонути.

5. Шпроти розминаємо виделкою.

6. Сухарики (якщо великі) пом'яти, я це роблю відразу (не розплющуючи упаковки).

7. Салат робимо шарами: -2 яйця на крупній тертці -шпроти -цибуля обсмажений -майонез -сухарікі -майонез -гріби -2 білка на крупній тертці -майонез -2 жовтка на дрібній тертці

8. Готовий салат ставимо на 2-3 години в холодильник, нехай просочиться
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити