Салат "далекосхідний"

1-03-2019, 08:40 190 Рецепти

Салат "далекосхідний"


СКЛАДОВІ
нерки пряного посолу
м'ясо камчатського краба
кальмар відварений
квасоля стручкова, болгарський перець, черрі, імбир.
лимонний сік, цедра лимона.
листок салату
соус тар-тар, гірчичний соус, сир, каррі коричневе.
часникові сухарики (грінки) з хліба для тостів.

Приготування:
Ну там це ... філе риби режим невеликим кубиком, м'ясо краба

рвемо руками на волокна, кальмар режим дрібною соломкою. Болгарський перець запікаємо в духовці до м'якості, режим кубиком.

Черрі і квасоля так само подрібнюємо. Вичавлюємо в овочі трохи лимонного соку, додаємо цедру і натертий імбир + каррі.

Лист салату рвемо подрібніше, додаємо рибу, кальмар, краб,

овочеву суміш, соус тар-тар змішаний з гірчичним соусом 50/50 і

часникові сухарики. Все добре перемішуємо руками, викладаємо через форму на тарілку, зверху натираємо сир.

Прикрашаємо, як душа забажає.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити