Салат "сіртакі"

12-03-2019, 08:25 24 Рецепти

Салат "сіртакі"


СКЛАДОВІ
продукти
- шинка - 200 гр
- яйце варене - 2 шт
- волоські горіхи - 0,5 ст.
- зелень кропу і петрушки - пучок
- листовий салат - 2 пучка
- сухарики - 0,5 ст.
- лимон - 1 шт
- сметана - 4 ст.л.
- майонез - 2 ст.л.

Приготування:
Яйця, шинку, горіхи і зелень дрібно порубати, листя салату порвати великими шматками. З майонезу, сметани і соку лимона зробити заправку, якій заправити нарізані продукти, перемішати. Перед подачею салат посипати сухариками.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Сухарики можна використовувати як готові, так і зробити самому, для чого дрібно нарізаний батон обсмажити на невеликій кількості рослинного масла. (При сушінні сухариків в духовці або мікрохвильовій печі вони занадто швидко розкисають в салаті. Салат досить простий у приготуванні, але смак виходить оригінальний і за столом він йде "на ура"
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити