КРЕМ-СУМ із шампіньйонів та сухариками ТМ «Riga Хліб»

2-04-2019, 22:49 71 Рецепти

Цей рецепт сподобається самому вимогливому гурману і допоможе вам здивувати ваших близьких, хоча ви витратите зовсім небагато часу на його приготування. Грибний крем-суп – ароматний, ніжний і дуже смачний. Навіть якщо ви ще не готували супи-пюре, обов'язково зробіть це зараз, тому що нічого складного в приготуванні немає, а смак і зовнішній вигляд зовсім інший, ніж у звичайного супу…
КРЕМ-СУМ із шампіньйонів та сухариками ТМ «Riga Хліб»
ІНГРЕДІЄНТИ

 

Гарбуз - 1кг
Ріпчаста цибуля - 1шт
Часник- 1 зубок
Рослинна олія - 3ст.л.
Імбир - 1ч.л.
Курячий бульйон - 1л.
Сметана, вершки (за бажанням)
Сухарики «Кумовські з цибулею» ТМ « Riga Хліб»
Сіль, перець, зелень

 

РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

1. Нарізаємо кубиками гарбуз(очищений від шкірки) та цибулину. Кришимо зубчик часнику.

2. Солимо, перчимо і обсмажуємо всю суміш на олії. Наприкінці пасерування кладемо імбир.

3. Потім отриману масу заливаємо бульйоном і варимо до готовності гарбуз (приблизно - 30 хвилин).

4. Знімаємо з вогню, охолоджуємо і збиваємо суп блендером. Овочеве пюре виливаємо в каструлю і підігріваємо.

5. Потім розливаємо по тарілкам, в кожну додаємо сухарики «Кумовські з цибулею» та зелень.

СМАЧНОГО!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити