Гороховий суп-пюре з грінками

7-02-2018, 09:02 480 Рецепти

Гороховий суп-пюре з грінками


Цей гороховий суп, зварений на курячому бульйоні з додаванням овочів може по праву називатися мало не найсмачнішим. Подавати такий суп слід гарячим, з грінками або сухариками і зі сметаною.

Опис приготування:
Відваріть на бульйоні горох до м'якості. Додайте овочі, проваріть до готовності. Блендером пюріруйте суп. Посмажте грінки. Подавайте готовий суп з грінками і сметаною. Успіхів!

Складові:
Курячий бульйон - 2 Литра
Горох - 300-400 Грам
Цибуля - 1 Штука
Картопля - 200 Грам
Сіль, перець - За смаком
Грінки Козацькі з часником
Олія рафінована - 1 Чайна ложка (для грінок)

Кількість порцій: 5-8

Як приготувати "Гороховий суп-пюре з грінками"
1 Підготуємо продукти для супу. Я заздалегідь відварити курячий бульйон. Якщо такого немає, можна зварити суп на воді.
2 Ретельно перебираємо і моєму до чистої води горох.
3 Доводимо м'ясний бульйон до кипіння, всипаємо горох. Варимо до готовності. За часом це може зайняти 1 годину.
4 Коли горох розвариться і стане м'яким, додайте цибулю і картоплю. Можна додати моркву (для красивого насиченого кольору). Варимо 20 хвилин.
5 Коли суп майже готовий, можна приготувати грінки. Поріжте білий хліб кубиками. Розігрійте масло рослинне. Киньте хліб на сковороду. Посоліть, використовуйте улюблені спеції, можна щіпку паприки додати. Смажте на повільному вогні до красивого кольору, постійно перемішуючи, щоб не пригоріли. Вимкніть вогонь, і залиште хліб сохнути. Можна зробити те ж саме в духовці.
6 Готовий суп блендером пюріруйте.
7 Готово!
8 Додайте порційно в суп грінки, сметану, зелень. Приємного!
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити