Тости зі скумбрією та яблуками

30-05-2019, 03:09 23 Рецепти

Тости зі скумбрією та яблуками

Інгредієнти які нам потрібні:
Яблуко — 1 шт
Мед — 1 ч.л.
Кмин — 1 ч.л.
Оливкове масло — 2 ч.л.
Бородинівський хліб
Скумбрія в олії — 1 б
Лайм — 1 шт
Гірчиця — 1 ч.л.
М’ята – за смаком


Спосіб приготування:


Візьмемо яблуко з кислинкою, наріжемо його на тоненькі пластинки. Очищати від шкірки не обов’язково. В чашку складемо яблука, додамо чайну ложку оливкового масла, чайну ложку кмину і декілька чайник ложок меду .

Краще взяти гречаний мед, він має приємний та яскравий смак, так наші тости будуть ще смачнішими. Добре все перемішаємо. Поставимо у мікрохвильову піч на 30-50 секунд . За цей час наші яблука стануть м’якіше . Ще раз все добре перемішаємо.

Візьмемо хліб «Бородинівський» , і обсмажимо його в тостері. В цей же час , з’єднаємо по чайній ложці : сік лайму , оливкового масла та гірчиці . Отримаємо непогану заправку .

На готові тости викладемо яблука в один шар . Візьмемо нарізану шматочками скумбрію або іншу солону рибу (можна замінити оселедцем , смак також буде дуже цікавим ). Поллємо заправкою , та прикрасимо листям м’яти .

Швидкий та незвичайний сніданок готовий !

Смачного Вам та вашим гостям ! Готуємо разом з «RIGA ХЛІБ» !
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити