Смачненький бутерброд з запеченими помідорами , сиром та бальзаміком

13-06-2019, 13:24 66 Рецепти

Смачненький бутерброд з запеченими помідорами , сиром та бальзаміком

Інгредієнти :
Помідори — 3 шт
Оливкове масло — 2 ст.л
Часник — 2 зуб.
Сіль — 1 ч.л
Перець чорний — 1/2 ч.л
Цукор — 2 щіпки
Хліб «Кумовський» — 6 скибочок
Вершкове масло — 3 ст.л
Пармезан — 50 гр.
Козиний сир — 60 гр.
Зелень (подрібнена) — 2 ст.л
Бальзамічний оцет — 3 ст.л


Спосіб приготування:


Помідори миємо під проточною водою , та наріжемо їх кільцями .
Злегка збиваємо оливкове масло, подрібнений часник, сіль, перець та цукор.
На деко кладемо фольгу, викладаємо на нього помідори, зверху скроплюємо масляною сумішшю .
Випікаємо 20 хвилинок при 200 градусах.
Тим часом тією ж сумішшю злегка змащуємо наш хлібчик.
Обсмажуємо хліб в вершковому маслі до появи хрусткої скоринки.
Тертий пармезан плавимо на сухій сковороді , поки не з’явиться скоринка. Потім, коли скоринка з’явиться , пармезан зі сковороди видаляємо, ломаємо його на шматочки .
Кожен шматочок хліба змащуємо козиним сиром .
Далі викладаємо на хліб по декілька кілець помідора , трошки зелені. Скроплюємо зверху бальзамічним оцтом та прикрашаємо хрустким пармезаном . Наші смачненькі бутерброди готові !

Смачного Вам та вашим гостям !:)

Готуємо разом з «RIGA ХЛІБ» !
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити