Суп з сухариками

13-02-2018, 09:34 146 Рецепти

Суп з сухариками


Все найбільшу популярність набирають супи-пюре. Такі супи перетворюють на справжні шедеври. Сьогодні я розповім вам, як приготувати суп з сухариками просто і смачно. Він обов'язково всім сподобається.

Опис приготування:
Такий суп виходить смачним і поживним. Він обов'язково сподобається всій вашій родині і навіть самому примхливому дитині. Крім шпинату можете додати брокколі, зелений горошок або кольорову капусту. Сухарики можете приготувати як з білого, так і з чорного хліба. А якщо любите пікантність, то підсушіть їх з видавленим часником. Смачного!

Складові:
Рис - 100 Грам
Вода - 250 мілілітрів (Для варіння рису)
Шпинат - 250 Грам
Курячий бульйон - 450 мілілітрів
Сік лимона - 3 ст. ложки
Цибуля - 1 Штука
Часник - 3 Зубчики
Яйця - 1 Штука
Гілочки чебрецю - 3 Штуки
Вершки 10% - 50 мілілітрів
Олія - ​​30 Ст. ложок
Сіль і перець - - За смаком

Кількість порцій: 3

Як приготувати "Суп з сухариками"
1 Рис відварити до готовності. Цибулю і часник порубати дрібно і обсмажте на сковороді з маслом. Шпинат прогрійте трохи на сковороді, потім складіть рис, цибулю з часником і шпинат в каструлю і залийте бульйоном.
2 Готуйте все на невеликому вогні близько 5 хвилин, потім додайте сік лимона, подрібнені гілочки чебрецю і сіль з перцем. Все добре перемішайте.
3 Потім додайте збите яйце і подрібніть до стану пюре блендером. Доведіть до кипіння і додайте вершки, перемішайте і дайте постояти без вогню. Перед подачею посипте сухарями.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити