Яловичина, тушкована з житнім хлібом

1-09-2019, 04:28 24 Рецепти

Яловичина, тушкована з житнім хлібом

Інгредієнти які нам потрібні :

 

·Яловичина – 1 кг

·Борошно пшеничне – 2 ст. л.

·Бекон  – 100 г

·Олія соняшникова – 2 ст. л.

·Кмин – 1 щепотка

·Морква – 1 шт.

·Хліб «Козацький» або «Хуторський» – 3 шматочки

·Сметана  – 3 ст. л.

·Корінь селери – 100 г

·Цибуля ріпчаста– 3 шт

·Сіль – за смаком

·Перець чорний мелений  - за смаком 

 

Спосіб приготування :

 

1. Яловичину вимити під проточною водою , нарізати на невеликі шматочки , обваляти в борошні та обсмажити на розігрітій пательні до рум’яної скоринки , 8 хвилинок .

2. Овочі очистити та тоненько нарізати . Хліб нарізати кубиками , бекон також нарізати тоненькими слайсами .

3. На дно форми для запікання покласти шматочки бекону . Зверху викласти шматочки  м’яса та овочів . Посолоти та поперчити , присипати кмином та викласти нарізаний хліб , влити 600 мл гарячої води та поставити в духовку на 2 години при 170 °С  . За 30 хвилин до готовності додати  3 ст. л. сметани . 

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Copyright © 2016-2019 Рижський Хлiб. Всі права захищені. Копіювання матеріалу строго заборонено.
Закрити